Sirocco

Liderii globali in incinerare si dezvoltarea produselor au reusit din nou, in urma cererilor de la clientii nostri, sa dezvolte si suntem mandri sa anuntam “Sirocco-ul” arzatorul verde!

Suntem incantati sa aducem pe piata acest produs revolutionar. Sirocco sustine distrugerea deseurilor direct la sursa, inlaturand riscul de contaminare in mod eficient si sigur.

Utilizarea lui este simpla prin incarcarea tamburului, aprindeti deseurile, se lasa clema de la capac jos si va indepartati de el. Un efect ciclonic este creat in tambur de ventilatorul care sufla creand o temperatura mare de ardere ca beneficiul suplimentar nu scoate fum sau miros. Iar prin faptul ca nu se adauga combustibil la operatiune costurile sunt extrem de mici.

Ca si furnizor de top in Incineratoare la multi clienti, am recunoscut necesitatea clientului de a proiecta Sirocco ca si solutie la probleme de scurta durata a deseurilor.

Utilizarea caracteristica:

  • Tabere temporare
  • Zone de dezastru
  • Tabere cu scop de agrement
  • Confiscarea si distrugerea drogurilor
  • Deseuri contaminate
  • Deseuri generale

Sirocco este ideal pentru domeniile mici de deseuri cu beneficiul mobilitatii, care poate fi dus oriunde.

Eficienta lui asigura reducerea cenusei la 3% din volumul initial si a fost fabricat sa asigure ca cenusa sa poata fi inlaturata in cel mai rapid mod posibil (grebla pentru cenusa inclusa gratuit).

Suntem mandri ca aducem produse noi si inovative pe piata. Ca si cel mai bun fabricant si stochist de incineratoare din lume, suntem bucurosi sa va anuntam ca Sirocco este valabil acum.

Din nou am adus un sistem pe piata simplu, sigur pentru mediu si eficient in eliminarea deseurilor.

Pentru mai multe informatii despre Incineratoarele Sirocco

Sunati-ne acum la 0740 156 525 sau folositi Formularul de Comanda din pagina de Contact.