Incineratoare Mobile

Cea mai noua gama de incineratoare mobile se intind la o varietate mare de utilizare in gestionarea deseurilor. Fie ca sunt folosite de mai multi beneficiari cu diferite domenii de activitate (industrii, ferme, etc.), fie ca sunt folosite in controlul focarelor de boli in zone diferite.

Un aspect unic al acestei game de incineratoare este arderea suplimentara naturala in compartimentul principal. Constructia acestui model asigura aer extra care intra in compartimentul principal si care da eficienta arderii primare ale deseurilor sau carcaselor la un cost minim. Aceste unitati ating standarde inalte de eliminare a deseurilor, iar un alt beneficiu este durata lunga de viata in operare.

Gama mobila de incineratoare au optiunea pentru rezervoare de combustibil mai mari si seturi de generatoare. Panoul de comanda este setat pentru o utilizare usoara si se inchid automat cand timpul incinerarii este complet.

Montate pe remorca

Remorca este construita sa incarce pana la 2700 kg, intru-cat este suficient spatiu liber pentru a incarca echipamente extra incluzand seturi de generatoare, rezervoare de combustibil si orice alt echipament. Remorca are frontala si laturile fixe cu posibilitatea de deschidere prin spate sau cu rampa de incarcare. Sasiul si caroseria sunt galvanizare pentru o maxima durabilitate. Platforma este prevazuta cu un placaj dens si rezistent acoperit cu rasina cauciucata. Cauciucurile de la roti au fost evaluate si selectate pentru incarcatura mare si grea.

Aceste remorci au trecut prin etape riguroase de asamblare. Sistemul axului avand multe elemente sigilate, rulmenti dubli si frane automate inegalabile in forta si durabilutate. Suspensiile din arc parabolic reliefat s-au dovedit ca fiind cele mai potrivite in aceasta afacere si ajuta la remorcarea sigura, stabila si longeviva. Alte optiuni valabile pentru aceste remorci sunt inelele de fixare, cale, extensii laterale din plasa sudata si podele din placa de aluminiu pentru acces mai usor la operare.

Montate pe platforma

Pentru modele mari, este valabila instalarea pe platforme. Platforma este construita in asa fel incat poate sa gazduiasca incineratorul si echipamentul aferent, incluzand rezervoarele de combustibil si generatoarele.

Sunt special prevazute cu puncte de ridicare pentru a oferi flexibilitate deplina in solutionarea transportului. Este posibila operarea direct de pe camion fara al descarca. Cosurile de fum sunt prevazute cu balamale pentru a asigura timpul minim de pregatire pentru transport.

Pentru mai multe informatii despre Incineratoarele Mobile

Sunati-ne acum la 0740 156 525 sau folositi Formularul de Comanda din pagina de Contact.